Acasă » Social Media » Myspace, un nou look

Myspace, un nou look

Myspace intenționează să fie cuprins de un nou suflu.  Mike Jones și Jason  Hirschorn, noi președinți ai Myspace au mărturist faptul că nu au schimbat strategia, ci vor practica această strategie într-un ritm alert. Așa cum știți, Myspace avea cea mai mare audiență în zona social, networking și faptul că a atras de partea sa formațiile muzicale și fanii industriei care sugera faptul că va urma succesul și pe termen lung, însă nu a fost așa.

Relansarea Myspace a început cu o serie de concedieri, rămânând fără CEO la doar 10 luni după ce venise noul manager. Myspace a început să piardă teren în fața rivalilor de la Facebook. James Hirschorn a afirmat că există diferențe între Facebook și Myspace. El a precizat că Myspace nu este locul în care oamenii să vorbească despre ce vor să facă, ci locul unde oamenii vorbesc despre ce fac.

Schimbarea pe care o mai propune este aceea de a găsi un motor de căutare care  va recomanda jocuri, filme, sau muzica în funcție de ceea ce preferă utilizatorii. Nou Myspace se spera că va apărea în varianta Beta, promițând ceva îndrăzneț și cu totul nou. Navigarea în cont se face pe orizontal, în două ecrane. Primul ecran conține cover photo. Deși la început pare nefolositor, se observă multe oportunități de branding. Al doilea ecran e spațiul de comunicare.

Acum e momentul să ne obișnuim cu noul look al rețelei de socializare și cred că cel mai mult va fi folosit pentru noutăți din muzică. Unul dintre bloggeri spune că s-a gândit să facă un blog despre muzica, dar noroc că s-a reinventat Myspace.

Voi veți folosi această rețea?

myspace (1)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s