Acasă » Social Media » Măsurăm, măsurăm și iar măsurăm

Măsurăm, măsurăm și iar măsurăm

 

hootsuite

HootSuite se află printre cele mai importante instrumente de măsurare și monitorizare a activității online. Reprezintă un panou social care măsoară activitatea pe rețelele de socializare. Este permisă administrarea mai multor profiluri, programarea postării de mesaje sau tweeturi.

Interfața sistemului de utilizator ia aspectul unui tablou de bord, care sprijină integrările în rețelele de socializare cum ar fi Facebook, Twitter, MySpace și Mixi. Începând cu 2012, HootSuite are peste 4,5 milioane de utilizatori. El este utilizat pentru a gestiona branduri online și de a prezenta mesajele pentru variatatea de servicii social media. Se bazează pe un browser care permite utilizatorilor să păstreze actualizat contul lor de Twitter. HootSuite folosește URL shortener, pentru a utiliza URL-uri scurtate la activitatea sa.

Are și o strategie de afaceri, prin care oferă posibilitatea clienților de a folosi serviciul gratuit, dar nevoile suplimentare sunt contracost. Echipa HootSuite caută să contacteze organizațiile mass-media, pentru a le fi de folos în gestionarea brandurilor online.

HootSuite este o concurentă pe piață, atât pentru instrumentele de bord social media, cât și pentru platforme, în cazul în care se axează pe marketing de management de social media pentru activitățile clienților lor de web engagement.

„HootSuite is an essential tool for managing social networks by allowing teams to efficiently track conversations and measure campaign results.”- Pete Cashmore, CEO, Mashable
 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s